Ara

Ultherapy

Yüz germe işlemlerinden biri olan Ultherapy, cilt altındaki dokuları yüksek yoğunluklu odaklanmış ultrason dalgaları ile ısıtarak sıkılaştıran bir yöntemdir. Bu uygulama sayesinde kolajen üretimi artar, cilt sıkılaşır ve çizgiler ile kırışıklıkların görünümü azaltılır

Bizi tercih eden
8000+ saç ekimi hastamız yanılıyor olamaz

Ultherapy nedir?

Ultherapy, cilt altına odaklanmış ultrason dalgaları göndererek cildin sıkılaşmasını ve gençleşmesini sağlayan ameliyatsız bir yüz germe yöntemidir. Ulthera olarak da bilinen ultherapy, cilt altındaki kolajen üretimini uyararak zamanla cildin daha gergin ve elastik hale gelmesine yardımcı olur. Utheranın amacı;odaklanmış ultrasonik dalgaların cilt yüzeyine ses dalgasıyla müdahale edip ses dalgasının cilt altında 3 veya 4.5 mm derinlikte ısı enerjisine dönüşmesi ve o bölgeyi 65-70 C ısıtarak orada kolajeni yenilemektir. Yarattığı lokal ısı sayesinde ciltte sıkılaşma sağlar. Başta kolajen olmak üzere, protein yapıdaki doku elemanları ısı etkisi ile sıkılaşmış olur.

Yüz, boyun, çene hattı ve dekolte bölgesinde uygulanabilir ve doğal bir gençleşme etkisi sağlar. İnvaziv olmadığı için iyileşme süresi gerektirmez.



Ultherapy Ne İşe Yarar?

  • Ciltteki sarkmaları ve kırışıklıkları azaltır.
  • Kolajen üretimini artırarak cildin sıkılaşmasını sağlar.
  • Yüz, boyun ve çene hattındaki elastikiyeti artırır.
  • Cildin genç ve pürüzsüz görünmesini destekler.
  • Ameliyatsız bir gençleşme çözümü sunar.

Ultherapy Kimler için Uygundur?

  • Cildinde hafif veya orta dereceli sarkma ve kırışıklık yaşayanlar
  • Ameliyat istemeyen kişiler
  • Cilt elastikiyetini artırmak isteyenler
  • Cildinin genç ve sıkı görünmesini isteyenler
  • İyileşme süresi kısa olan yöntemler arayanlar

Ultherapy Nasıl Uygulanır? 

Öncelikle cilt yüzeyine jel sürülür ve cilt altına cihazla atışlara başlanır. Cildin sarkma düzeyine bağlı olarak ekranda derinlik ayarı yapılabilir, ekran ne kadar derinliğe inildiğini, kemiğin neresinde hangi yükseklikte olunduğunu gösterir. 4.5 mm derinlikte tam olarak kasa denk gelinir. Atışlar aşağıdan yukarıya, yüz içinden yüz dışına şeklinde yapılır ve bu sırada kemiğin üzerindeki zara minik delikler açılmış olur. Bu sırada delinme yerlerinde hasta çok hafif bir ısı artışı hisseder ancak yüzeyde hiçbir kızarıklık, kabuklanma, kanama, morarma olmaz. Çünkü cihaz bir taraftan delikler açarken bir taraftan da o bölgeyi koterize etmektedir. Bu şekilde ekrandan görerek uygulama yapmak da doktor açısından konfor sağlar.

Ultherapy Fiyatları Ne Kadar?

Ultherapy fiyatları; tedavi edilen bölgenin genişliği, klinik ve uzman seçimi gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterir. 2024 ulthera fiyatları seans başına fiyatlandırılır ve bölgesel farklılıklar da fiyatta etki gösterir.  Fiyat aralığı hakkında net bilgi almak için uzman sağlık danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Ultherapy Hakkında Merak Edilenler

Ultherapy nedir? Ultherapy nasıl uapılır? Ultherapy ne işe yarar? Ultherapye  dair merak ettiğiniz soruların tüm cevaplarını bu bölümde bulabilirsiniz

Aklınızda soru işareti kalmasın?
Medikal estetik uygulamalar hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Ultherapy yüz germe nedir?

Ultherapy, cilt altına ultrason dalgaları göndererek ciltteki sarkmaları ve kırışıklıkları azaltan ameliyatsız bir yüz germe yöntemidir. Kolajen üretimini uyararak cildin sıkılaşmasını ve gençleşmesini sağlar.

Evet, Ulthera etkili bir yöntemdir. Ciltteki sarkmaları azaltır, kolajen üretimini artırarak cildin sıkılaşmasını ve gençleşmesini sağlar. Yüz, boyun ve çene hattı gibi bölgelerde başarılı sonuçlar verir.

Ulthera ve HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) benzer teknolojiler kullanır, ancak Ulthera, HIFU’nun bir markasıdır. Her iki yöntem de cilt altına odaklanmış ultrason dalgaları göndererek cildin sıkılaşmasını sağlar.

Ulthera işlemi, cildin belirli bölgelerine ultrason dalgaları uygulanarak gerçekleştirilir. Cilt altındaki kollajen ve elastin üretimini artırmak için özel bir cihaz kullanılır. İşlem sırasında hafif bir rahatsızlık hissi olabilir, ancak genellikle acısızdır.

İşlem sırasında termal bir etki olduğundan yapıldığı anda yüzde hemen bir sıkılaşma toparlanma görülür. Her 30 günde bir kolajen sentezinde artış olur. Açılan minik delikler, iyileşirken biri diğerini çeker sanki cilt altına doğal fibrotik iplikler koymuşsunuz gibi yukarıya doğru yüzü çekerek, lifting etkisi oluşturur.

Ulthera’nın sonuçları genellikle 12 ila 18 ay boyunca kalıcılığını korur. Cildin yaşlanma süreci ve yaşam tarzına bağlı olarak etkiler zamanla azalabilir.

Üst yüz, alt yüz dudak çevresi, gıdı boyun, göz çevresi ve dekolte bölgelerine uygulanabilir. Ulthera’nın bir avantajı da göz, dudak çevresi gibi bölgelere de uygulanabilmesidir. Bu bölgelere işlem yapmak için özel başlığı vardır. Dudağa dolgu yapmadan dudak kırışıklıklarından kurtulmak isteyenler için de bir alternatif oluşturur

Hayır, Ultherapy dolguları etkilemez veya eritmez. Ultherapy, cilt altındaki kolajeni artırarak cildin sıkılaşmasını sağlar ve estetik dolgularla birlikte güvenle kullanılabilir.

Ulthera genellikle güvenli bir yöntemdir, ancak nadiren ciltte kızarıklık, şişlik veya hafif rahatsızlık gibi yan etkiler görülebilir. İşlem sonrası bu etkiler genellikle kısa sürede geçer.

Ultherapy öncesi, işlem yapılacak bölgelerde makyaj ve krem kullanılmamalıdır. İşlem sonrası, ciltteki olası kızarıklık ve şişliklere karşı soğuk kompres uygulanabilir. Ayrıca, güneş ışığından korunmak ve düzenli nemlendirme yapılması önerilir.

Ultherapy yaptıranlar genellikle ciltlerinin daha sıkı ve genç göründüğünü belirtir. İşlem sonrası sonuçların zamanla ortaya çıkması ve hafif rahatsızlık hissi gibi detaylara dikkat çekilse de, genel olarak memnuniyet oranı yüksektir.

Her 1.5 -2 yılda bir cildin kalitesine bağlı olarak tekrarlanması faydalıdır.

Ulthera fiyatları, tedavi edilecek bölgeye, klinik ve uzman seçimlerine göre değişiklik gösterir. Seans başına belirlenen fiyat aralığı geniş olabilir. En doğru fiyat bilgisini almak için uzman bir klinik ile iletişime geçmek en iyisidir.

MİSAFİRLERİMİZ NELER SÖYLEDİ?

Bugüne kadar dokunduğumuz binlerce insanı mutlu ettik, istedikleri görünümlere kavuşturduk; anılarını tazeledik. Yeni hayatların ve başlangıçların önünü açtık. Esteworld profesyonel uygulamalarıyla tanışan misafirlerimizin değerlendirmeleri

ESTEWORLD

DÜNYA'DA 35 ÜLKEDEYİZ

Türkiye’nin plastik ve estetik cerrahi odaklı hizmet sunucusu olan Esteworld Sağlık Grubu olarak, ‘’Sağlıklı güzellik!’’ mottosuyla 25 yılı aşkın süredir yüksek tıbbi standartlarda estetik hizmetleri sunuyoruz.

Saç Ekim Operasyonu
0 +
Plastik Cerrahi Operasyonu
0 +
Diş Tedavisi ve Estetiği
0 +

Başarı ve Sertifikalarımız

MEDİKAL ESTETİK BLOG

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore

YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜREN HASTANE

Yüksek tıbbi standartlarda hizmet veriyor; alanında uzman kadromuzla saç ekimi, plastik cerrahi, longevity, diş ve medikal estetik alanında çözümler sunuyoruz.
Veya aklınıza takılanlar için bize ulaşın.
ESTEWORLD
ESTEWORLD
Esteworld'e Hoş Geldiniz. Nasıl yardımcı olabiliriz?